Návrat do Cech

Návrat do Čech proběhl OK, užil jsem si let - tzn. že jsem ho prospal, kulturní šok při návštěvě zakouřené restaurace ve Frankfurtu na letišti se opakoval stejně jako před rokem (za 10 EUR čaj + polívka) a já si uvědomil, že i když bych v USA asi žít nemohl, má tahle země své pozitivní stránky.. například absenci kuřáků, respektive zakouřených prostor a trochu jiný přístup k zákazníkovi. Ach jo..vítej Evropo!

Aktuálně řeším problém s časovým posunem, nedaří se mi vlastnímu tělu vysvětlit, že by teď mělo spát (a já s ním), místo abych teď seděl u PowerBooka, sledoval šílený film v TV a přitom upravoval fotky. To je vlastně v pořádku, konečně jsem prošel fotky, něco jsem dal sem, což se asi nedá přehlédnout .-), zbytek je na flickrovi (link v pravé liště).

Poslední den v SFO jsme si užili, vyrazili jsme do Silicon Valley, ale bohužel jsme zapomněli mapu (údajně je vina na mé straně, ale spíš bych řekl, že jsme ji prostě zapomněli). Naštěstí není problém najít Wi-Fi zdarma (kde jinde na téhle planetě než v Silicon Valley by měl člověk narazit na Wi-Fi) a maps.google.com nás už nasměrovali. Návštěva Applu byla samozřejmostí, stejně jako nákup trička. Oběd u Black Angus se taky podařil .. zase steak.. Google jsme také zvládli navštívit a cestou zpět jsme ještě stihli se podívat do Apple Storu v Palo Alto.. Ten jsme potkali úplnou náhodou, takže to byl i příjemný objev. Večer ještě večeře v indické restauraci a cestou zpátky do SFO proběhla menší sváča u Denny's. Prostě ideální den, krásný počasí (15 stupnů a více) a žádný shon... Počasí v Praze mě moc nepotěšilo, trochu zima a pošmourno .-(.

No nic, jdu zkusit pást...psát.. teda spát.. už je na čase.. Dobrou