Here we go - iPhone 2.0.1 a Pwnage Tool 2.0.2

Pravděpodobně vám už několik dní iTunes zuřivě signalizují nový update iPhonu (2.0.1) a Dev Team naštěstí zareagoval hbitě a představil také novou verzi Pwnage Tool 2.0.2, která je schopna s touto novým iPhone firmware pracovat. Pokud máte potřebu mít svůj iPhone aktuální, dejte se do práce.

Postup je zcela shodný jako s verzí 2.0.1, tzn. že vás odkážu na původní článek, jediný rozdíl je v tom, že budete potřebovat stáhnout přes iTunes iPhone firmware 2.0.1 a Pwnage Tool 2.0.2 a použít je při tvorbě vašeho vlastního nového firmware. V ničem jiném se postup neliší.

Pwnage Tool 2.0.2: http://stevenlu.com/files/iphone/PwnageTool_2.0.2.tbz, nebo http://forty2blog.de/PwnageTool_2.0.2.tbz a nebo http://www4.zippyshare.com/v/73243631/file.html

Důležité - stažený soubor rozbalte systémovou Archive Utility, dle tvůrců nesmí být použit Unarchiver!

iPhone firmware stáhněte přes iTunes, jednotlivé verze bootloaderů stáhnete přes odkaz v původním článku. Enjoy.

Doplňující informace

Restore iPhonu může trvat i několik hodin! V mém případě se jednalo o cca 3 hodiny, tato dlouhá doba byla způsobena instalací cca 50 aplikací. Při samotném Restore dojde k tomu, že se do telefonu nahrají předvolby, kontakty a další a při posledních cca 10% signalizace dojde k instalaci aplikací. A pokud jich máte opravdu hodně, ukazatel se může zastavit těsně před koncem klidně i na hodinu a více. Nepanikařte, nechte telefon v klidu a neodpojujte jej. Subjektivní pocity jsou zatím takové, že telefon, respektive programy, se chovají o něco svižněji, bohužel veškeré úpravy, které jste možná udělali (vypnutí predikce textu či změna formátu čísel), budete muset dělat znovu.