Nedá se svítit, musím do Říma

Poslední týdny cítim, že je potřeba zavřít MacBook a na pár dní vypadnout z toho shonu. Původně jsme měli v plánu s Evou zmizet do Barcelony nebo Madridu, ale Apple mi trochu plány překazil. V pátek jsem v podstatě náhodou narazil na zprávu, že 31. března dochází ke slavnostnímu otevření Apple Storu v Itálii v Římě. A vzhledem k tomu, že Itálie je po Velké Británii druhou zemí, kde bude otevřen oficiální Apple Store (V UK je pokud se nepletu už 6 obchodů), musím u toho být. Trochu nečekané, spíše jsem tipoval na Německo nebo Francii, ale možná jsou italové zaměření na design a módu zajímavější vzhledem k charakteru produktů firmy Apple.. nebo se prostě italové více snažili než okolí.. kdo ví, v každém případě když už jsem byl ve frontě v Londýně na otevření prvního evropského Apple Storu, tuhle římskou frontu si nemůžu nechat ujít :) - další triko do sbírky (pro první tisícovku) a pár dalších bonusů (Pro Care karty a pravděpodobně nějaká tombola či co o MacBook).

Jinak řečeno po zjištění této události, která zjevně nevyvovalal takový humbuk jako zmíněné otevření londýnského obchodu, jsem neváhal a pořídil dvě letenky do Říma, zabookoval příjemný Hotel Colors (mohu doporučit, kousek od Vatikánu, jedná se kombinaci hostelu, který disponuje cca 3 plně zařízenými a velice pěknými pokoji - v ceně 110 EUR na noc máte ještě snídani na prosluněné terase - teda když zrovna neprší) a vysvětlil Evě, že si musí v pátek udělat volno.

Už se těším, Apple mi dal krásnou výmluvu, jak na pár dnů zmizet a udělat si další čárku do seznamu navštívených Apple Storů. Pokud budete někde poblíž, nenechte si tuhle událost ujít - jsou věci, které jsou jenom jednou za život.

Blogged with Flock