iTunes Store účet zdarma a za pár vteřin

Potřebujete iTunes Store účet a nemáte US kartu? Existujte způsob, jak si účet pořídit zcela jednoduchou cestou - potřebujete iTunes Gift Card, kterou můžete pořídit přes eBay nebo i přes Aukro. Nebo vám stačí kód zdarma z internetu a účet můžete mít založen za pár vteřin.

Vlastní účet vám pomůže k tomu, aby program iTunes automaticky doplnil obaly k vašim albům, plus máte možnost do iTunes Store přidat vlastní podcast. Pokud využijete předplacené karty, můžete následně nakupovat filmy a hudbu a to i z iPhonu. Zde je postup pro získání přístupu zdarma:

1/ Získejte kód - na jedné z těchto adres můžete zdarma získat iTunes kód - buď jej stačí přímo zkopírovat z webu, nebo je nutné zadat emailovou adresu a kód získáte obratem.

http://www.tunecore.com/freealbum

http://web.archive.org/web/20070522135137rn_1/www.blueman.com/itunes/

http://2ksports.com/go/mixtape/index.php

2/ Zapněte iTunes, klikněte vlevo na iTunes Store a zvolte USA obchod. Pokud jste již dříve na iTunes Store byli a zvolili jste např. UK, můžete se do USA verze obchodu dostat přes volbu na spodní straně obchodu.

3/ V pravém sloupci klikněte na Redeem

4/ Vložte kód a klikněte na Redeem

5/ Vytvořte nový účet

6/ potvrďte licenční ujednání

7/ založte nový účet, resp. vyplňte formulář. Důležité upozornění, nesmíte vložit email, který byl v minulosti na iTunes Store používán!

8/ Na další straně zadejte adresu - musí to být adresa konkrétního místo v USA, např. Apple Store v SF. U volby platební karty nechte zvolenou volbu "None"

9/ Bingo, účet je založen
10/ v iTunes klikněte na Advanced -> Get Album Artwork

Pokud máte koupenou předplacenou kartu iTunes Gift Card, postupujte zcela shodně od druhého bodu.